Firmele de videochat pregătesc oferte de nerefuzat pentru elevele care cad la BAC

videochat_eleve_bacAn de an, în perioada Bacalaureatului firmele de videochat îşi freacă mâinile de bucurie. Imediat după ce se afişează rezultatele finale, miile de eleve care nu promovează examenenul sunt ademenite de firmele de videochat cu oferte speciale, cărora puţine eleve le pot rezista.

„E cea mai bună perioadă din an”, spune patronul unei firme de videochat. „Pentru fiecare post de videochatistă se bat până la câteva sute de eleve care au căzut la Bacalaureat. Noi suntem mulţumiţi că avem de unde alege, clienţii noştri sunt fericiţi că toate fetele noastre arată bine. Sistemul de învăţământ din România pare croit special pentru a ajuta tipul ăsta de business.”

Părinţii de elevi care nu promovează examenul de Bacalaureat se plâng că nu la fel de bine arată viitorul şi pentru odraslele lor. „Sistemul de învăţământ din România îi discriminează pe băieţi”, acuză părinţii. „În timp ce fetele câştigă bani frumoşi din videochat, băieţii obţin salarii mizerabile lucrând ca muncitori necalificaţi, chelneri sau hamali în depozite de marfă.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.