ADMITERE LICEU 2013: A aparut brosura liceelor din Bucuresti! Descarcă a AICI broşura

Broşura “Admiterea în liceu”, cu oferta locurilor în liceele bucureştene pentru sesiunea din 2013, media ultimului admis în sesiunea precedentă, dar şi date despre înscriere şi repartiţia computerizată, poate fi gasita online, pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Conform datelor centralizate de ISMB, în Capitală sunt 106 unităţi de învăţământ de stat de nivel liceal.  Liceele de top din Capitală, în care media ultimului admis anul trecut a fost peste nouă, sunt opt colegii naţionale.

Media de admitere în învăţământul liceal este media aritmetică între media generală obtinuta la evaluarea naţională de la sfârşitul clasei a VIII-a şi media generală de absolvire a claselor V – VIII.

Anul acesta, completarea fişelor de înscriere în liceu, în care sunt exprimate opţiunile elevilor pentru anumite unităţi de învăţământ, are loc în intervalul 5 – 9 iulie, iar repartizarea computerizată se va face în 16 iulie. O a doua repartizare computerizată, pentru absolvenţii de învăţământ gimnazial care nu au fost repartizaţi în prima sesiune, va avea loc pe 25 iulie.

Brosura poate fi gasita, in versiune pdf, la urmatoarea adresa:

http://ismb.edu.ro/documente/examene/admitere/Brosura%202013_2014_LUCRATA_Final_SITE.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.